Creatief met keukengrief
Sinds onze keuken dertig centimeters is uitgegraven, zijn er onmiskenbaar problemen met het culinaire gebeuren. In de potten roeren lukt niet meer wegens te hoog, en ik kan niet meer aan de kasten. Dus kook ik sinds dit weekend gewoon boven.
Heb jij dan een kookvuur boven, i? Bijneenik. Maar ik ben wel verwend met een overvloed aan elektrisch keukengrief. Zo heb ik een grillplaat, een wok, een stoomkoker en een microgolf met grillfunctie.
En zo aten wij gisteren kip van het kiekenskot (opwarmen in microgolf), met appelmoes (idem) en patatjes (in de stoomkoker). Vanavond scampi met look in de wok, een salade en een Turks brood.
Tips zijn altijd welkom in de commentaren. Wij eten alles.
Ne keer frietjes van de frituur?
Kan je mijn electrische waterkan gebruiken? Een eierkoker heb ik ook nog.
In Delhaize hebben ze spirelli’s (en groentjes en vlees, vis … ) die je allemaal rechtstreeks in de wok kan klaarmaken
Op restaurant gaan en vragen naar een tienbeurtenkaart?