eten

Tonijnsla.

Allez hop. Tonijnsla. Op de wijze van Chef Lief, hier ten huize.

Neem een blik tonijn in eigen nat.
Snipper een sjalotje fijn (Denk ik. Het kan ook zijn dat ie dat niet doet, maar ik zou dat alleszins doen, sjalotjes zijn lekker.).
Snipper een paar cornichons fijn (dat weet ik zeker. Tenzij die groene brokskes…ah, nevermind…)
Doe dit alles bij de ietwat fijn gemaakte tonijn (niet te veel moezelen, dan trekt het op niks meer).
Peper. Zout.
Klets mayonaise.
Een lek ketchup.

Klaar!

En dan maakt u daar vanzelfsprekend een bo’dram tonijntino mee:
Men belegge een boterham met tonijnsla
Men voege toe: ui, kappertjes, augurk, tomaat, ansjovis, mosterd, ketchup,tabasco en sla. En eventueel een eitje. yummieh.

2 thoughts on “Tonijnsla.

  1. tonijnsla, heerlijk.
    Net zowaar ‘n “kartje kilo” naar binnen gespeeld, met ‘n kropje sla en een paar tomaatjes. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂
    en je recept, me dunkt dat ik dat eens uitprobeer, collega 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *