projecten

Menu.

Daarnet even met J., vriend chef-kok, samengezeten en we hebben het menu voor oudejaar samengesteld. We zitten altijd met wat beperking, aangezien er eentje geen vis eet, een ander geen wild en nog een ander geen rauwe dingen. Uiteindelijk gekomen tot:
– trio van risotto’s met een slaatje van groene kruiden
– waterkerssoepje, een toastje met pesto en parmesankrullen, onder de grill
– gemarineerde runderhaas met roerbakchampignons, krielaardappelen en witloof met ansjovis en munt

Nu ben ik nog op zoek naar een geschikt dessert. Ik wil iets origineels. Iets verrassends. Heb vorige week een ravioli van wortelen met banketbakkersroom gegeten op restaurant, om maar een voorbeeld te geven hoe origineel het moet zijn. Suggesties iemand?

One thought on “Menu.

  1. Een hoorn des overvloeds met allemaal kleine met een meloenballetjeslepeltje uitgelepelde bolletjes sorbet, in wel twaalf smaken.

    Geserveerd me dipsausjesmunt, frambozencoulis en lauwe custard.

    En met van die veelkleurige muizenstront.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *