Kippefilet met geitenkaas
Neem per twee personen één dubbele kippefilet. Snij die in twee.
Snij iedere enkele kippefilet doormidden, zoals u met een sandwich zou doen. Laat dus nog een randje vasthangen. Plooi open.
Fun part: sla met een plank of een ander hard en vlak voorwerp op de filet. Tot ie een beetje plat is.
Kruid de binnenkant met peper en zout.
Beleg de kipfilet-sandwich met plakjes geitenkaas (een bouché. De vellekens mogen eraan blijven.)
Vouw dicht.
Kruid de buitenkant met peper en zout.
Bak de kippenfilets.
Dit recept werkt perfect ook perfect met gandaham erbij. Of met camembert, boursin, blauwe kaas, mozarella,…
Eender wat u in de frigo heeft eigenlijk.
Als dat niet handig is.
Ik heb gisteren uw witloof gemaakt en het was héél lekker. Ik kende al de combinatie witloof en munt maar wilde het ook eens proberen met de anjo en de look. het was zeer geslaagd.
Voor een iets steviger hap doe ik soms een dubbele kipfilet per persoon, en gewoon in twee vouwen met een halve camembert ertussen.
Mmmmmm.
Ook lekker: tomaten laten pruttelen in een kom tot het een papje wordt, dan ruim kruiden met dragon.
Kipfilet insmeren met laagje honing. Bakken.
Na het bakken de kipfilets insmeren met tomaat-dragonpasta.
Serveren met tagliatelli of rijst.
Ik krijg er al honger van… 🙂
Kan dat in de pan? Of moet dat in de oven?
Idee voor volgende kookprobeersel 🙂 mercie!
dat kan gewoon in de pan, Matthias.