Dit jaar gaan we voor het record.
Datum: 8 april 2007
Volgnummer: 2007 – 1
Locatie: een boot in de voorhaven
De eerste bbq van het seizoen hebben we ook al achter de rug, sinds vanavond. Met vlees van den Turk, want de andere slagers zijn dicht op zondag. Met kip en lam, dus. En komkommer, pastasalade, tomaat, sla en cake toe. Met rode wijn en kamillethee tegen de kou.
Ietwat overmoedig zo vroeg op het jaar, maar toch zeer geslaagd.
Record? Bahnee. Mijn overburen hebben weken terug al ge-bbq-ed, ergens midden februari ofzo.
Het was idd al ferm goed weer om een BBQ te houden, ik had er ook al zin in 🙂
Wat dat vlees op zondag betreft: de markt in Ledeberg is ideaal. Ik ben er ook al verzot van, vooral omdat ik meestal zo lomp ben en op zondag niets meer in huis heb, als alles gesloten is.
Wij BBQ’en steevast in januari, zodra het kan, meestal als het vries (dit jaar eens geen vrieskou!).
Als ge voor genoeg vuur zorgt dan mag het -10 zijn en hebt ge nog warm.
ik kijk even in agenda;
11 maart !!! BBQ bij annelies in den hof.
met houtskool van de kangoeroe die open is op zondag . en vlees uit den diepvries.en een streepje zon.